Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishboty - Chinskie Boty Wyrzucaja...

supercola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj na Agronas spotkalem FishBoty , ktorych zazwyczaj nie bylo!!! Malze byly po 1,5kk a teraz po 900k...... Więc chciałbym spytać czy możecie zrobić Follow hack czy coś żeby się za nimi chodziło ?? ^^ Sh i hack Follow i szybciej dosc do nich ^^ Wie może ktoś gdzie teraz wyrzucają i o ktorej godz ? ^^ Pozdrawiam supercola

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ ------------------------ xDD

Opublikowano

Powiem Ci dobry pomysł z tym follow :P . Dołączam się do pytania.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

z tymi botami to masakra niedawno małże szły na agronasie po 2kk a teraz za 1,1kk ciezko sellnac wiec przenosze sie chyba na s23

a tego hacka może ktoś umie zrobić bo ja na pewno nie

mój kolega roche siedzi w robieniu hacków do metina moze on po próbuje i zrobie takiego hacka co by chodził za botami

do6qfp.jpg

Opublikowano

Na monku Monastyr, chodzą po 2kk, niewiem skąd

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

powiedzcie mi ile kosztują małze na s2 widziałem u botów po 800k ale to było kilka dni temu a teraz zrobiłem sobie przerwe i nie jestem w temacie na s2

do6qfp.jpg

Opublikowano

na grymku chodzily po 1kk a teraz za 500k ciezko upchnąć jak chcecie zabrac im te malze jak one daja przez handel a po zatym jak on zniknie to ducha gonic nie bedzie .Moze sie myle .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...